2013. június 3., hétfő

29.

Yepp, izgi rész következik :DD Komiit, érdekel a véleményetek, hogy milyen lett :33

*Emillie szemszöge*
Eszméletlen dolog másnak lenni, hogy tudod nem vagyok olyan hétköznapi mint a többiek. És én akármi tudtam lenni, hisz mindenki ezt kívánja magának, hogy bármivé tudjon változni, nos, ilyen egy alakváltó élete. Lehetek egy sirály a tengerparton, a másik pillanatban meg egy ember, aki sétál a homokban. Lehetek fa, mely friss termését neveli, vagy akár egy férfi, aki az erdőben járkál. Ennek egy hátránya van, hogy néha nem tudom ki is vagyok valójában...
Most hollóként szeltem a levegőt, s egy kis fán pihentem meg egy kertben. Szárnyaimat kinyújtóztattam és pár toll a földre hullott. 
Azt vettem észre, hogy nem vagyok egyedül, valaki a fa tövében lévő bokorban motoszkál, s egyszer csak elsuhan a ház ablaka előtt, majd vissza osont eredeti helyére. Megszeppenve figyeltem a történéseket, csőrömet a szárnyammal törölgettem és pislogtam néhányat.
Eddig nem is vettem észre, de egy lány a házban mászkál, ha jól vettem ki, akkor egy csinos lányról van szó, aki szintén észre vette az árnyat a ház kertjében. Olyan csinos volt, eszméletlenül jól állt neki az a kék ruha, fürtjei minden mozdulatára meglibbentek. Kíváncsian nyitotta ki az ajtót és lesett ki azon.
A lány csöppet sem tűnt riadtnak, inkább csak érdeklődő volt, hogy mi lehetett ez. Szemében ravaszság tükröződött, amit a hold szépen megvilágított.
Meghúztam magam a fán, meg sem mukkantam, mégis hogy figyelmeztethetném arra, amit én sem tudok biztosan. De egy hozzám hasonló jelenlétét észleltem, a sarokban guggolt, amit egy másik bokor takart el, sötét volt, de az alakja így is kivehető volt.
A lány teljesen kijött a házból, karján a táskája libegett és tovább nézelődött, hátha megtalálja, amit látott. Mondanom sem kell, nem kellett oly sokáig várnia, azonnal kapott egy nagyot a fejére, amitől a nedves fűben landolt, ruhája ráncokba szedve terült el körülötte. Nem ismertem a lányt, de sajnáltam, hisz senkinek sincs joga, ahhoz, hogy a másikat ily módon bántsa.
Az árny, vagyis ami elment az előbbiekben az ablak elől, az ütötte le a lányt, eldobta magától az üveget, ami hatalmas csörömpöléssel pottyant a betonra. 
Ekkor a fajtámbeli alakváltó előlépett a másik bokor mögül és csatlakozott az árnyhoz, aki, mint észrevettem egy nő lehet. A nő hosszú fodros, uszályos ruhát viselt, bő ujjal. Mint valami boszorkány....
-Gyerünk Amie, vedd fel Lisa alakját! - parancsolta a nő.
És még a hangja is olyan volt, mint egy boszorkánynak!!
Az alakváltó engedelmeskedett és rögtön, ahogy megtudtam, Lisává változott át. Igen, eléggé meglepő lehet, mikor valaki egyből kettőt lát, de ezt már az évek során megszokhattam.
-Ügyes vagy Amie, pont olyan, mint az eredeti! - dicsérte - Most mehetsz Louissal a bálba, és Harryvel ahogy megbeszéltük!
Louis...Harry...meg kell őket keresnem és értesítenem őket! Szegény lányt ha már egyedül nem tudom megmenteni, akkor legalább legyen valaki a segítségemre.
 Megvártam, amíg az alakváltó elmegy a dolgára, az meg, aki kinézetre olyan, mint egy boszi meg elviszi a lányt. Annyira sajnáltam, de mit tehetne érte egy szerencsétlen kis alakváltó?
Sokat szoktam madárként repülni, imádtam, ahogy a levegő szárnyaim alatt süvített, oly szabadnak éreztem magam. Sötét volt, meg hűvös is, szemeim tökéletesen működtek, tollam meg tökéletesen fedte bőröm, szigetelt.
Elgondolkodtam, hogy vajon merre lehet a bál, ilyenkor csak egy bálról tudok, mindjárt vége az iskolának, hát persze hogy iskolai lehet. Megkerestem az egyetlen iskolát a környéken, világos jött felőle, hangos zenével vegyítve.
Volt egy fa, pont a bálteremmel szemben, rögtön azt céloztam meg és egyik ágára szálltam. Bent már sokan táncolt, koktélokat vettek el a tálcákról és lágyan a szájukhoz emelték, nagyokat kortyoltak belőlük. Mindenkin szebbnél szebb ruhába feszített, amitől én is kedvet kaptam hozzá, hogy csatlakozzak és együtt táncoljak velük.
Nem sokkal később érkezett meg gondolom Louis, és a hamisítvány Lisa. A fiú önfeledten mesélt vicceket Lisának, aki persze nem fogta a poént. Kézen fogva sétáltak be a terembe, Lisa végig mosolyt erőltetett az arcára, ami szánalmas volt. Nem tudom elképzelni hogyan tud egy alakváltó ennyire lesüllyedni és egy banyának dolgozni, még akkor is ha tegyük fel, adóssága van felé.
Már csak egy gondom volt, hogy hogyan fogom idecsalogatni Louist, hogy elmondjam neki.
A fiúból furcsa aura szivárgott, ami enyhén meglepett, kitűnt a többiek közül, ezt egy másik lény simán észreveszi. Látom ő is nézelődött, vagy keresett valamit, vagy megérzett.
....Annyira untam magam, már vagy fél órája kint álldogáltam a fán és figyeltem mi történik bent. Lisa megkérte Louist, hogy hozzon neki puncsot, az persze szívesen vette kérését és vitt neki. Táncoltak...bla-bla-bla.
Az egyetlen érdekes az volt amikor észrevett és meredten figyelt rám, szemei kikerekedtek irányomba. A kamu Lisa erre magához rántja a srácot és egy hatalmas csókot adott neki, komolyan ott hánytam majdnem el magam. Úgy falta a fiút, mintha azon nyomban kapná be. Ahogy látszott nem csak engem irritált a dolog, mert egy göndör hajú fiú is csúnyán nézett rájuk, vagyis inkább féltékenyen.
Nem igazi Lisa még tett rá egy lapáttal és megfogta Louis.....hát nos igen...OTT! 
Figyeltem a jelenéseket, a göndörkének azon nyomban telt be a pohár, párjával együtt kiviharzott a teremből.
Louis megilletődve nézett a huncut párjára, aki még kacsintott is rá egyet.
-Kimegyek egy kicsit friss levegőt szívni! - mondta kifogásképp a fiú.
Lassan és nagy levegőket vett, úgy ment ki a teremből, egyenesen felém. 
Bepánikoltam. Mit kéne mondanom? Várjunk, először is milyen az, hogy egy holló megszólal? De nem tudnék emberi alakot ölteni, túl feltűnő lenne, egy embernek ezt nehéz ám feldolgozni.
Louis ledőlt a fának a tövébe és nagyot fújt.
Nem figyelt, átmentem macskába és leugrottam a fáról. Látásom még többet csiszolódott és halkan dorombolva nekimentem a fiú testének, s az megvakargatta a bundámat.
Jesszus, nem halogathatom tovább, meg kell szólítanom!
*Lisa szemszöge*
Kómás voltam, szédültem. Abban a pillanatban meg nem tudtam volna mondani, hogy melyik a jobb és melyik a bal kezem. Szempilláim lassan emelkedtek meg, először homályosan láttam, aztán kezdett előttem kitisztulni minden. A fejem még mindig rettenetesen sajgott, rögvest oda kaptam a kezem és simogattam a fájó részt.
A szobában csak egy kis lámpa pislákolt, ami engem megvilágított, egyedül voltam.
Végignéztem magamon, a térdem lila és kék árnyalataiban pompáztak és eléggé fájlaltam őket, de a testem többi része is ugyan így volt. Az egyik kezem zsibbadt, valószínűleg azon aludhattam. 
Még mindig a báli ruha volt rajtam, de most vajon miért vagyok itt? De a legfontosabb kérdés, hogy hol van az az itt??

8 megjegyzés:

  1. Huuu...*-* csodálatos! Nagyon izgulok!! Waaaaa mit beszeltek meg Louissal es Harryvel kapcsolatban?? :D nagyon várom a kövi részt!!
    U.i.:első kommentelő;))

    VálaszTörlés
  2. ááááááááááááá!! *-* nem hiszem el! pont ilyen résznél abbahagyni? ˇ^ˇ chh... :D
    most komolyra fordítva a szót.
    nagyszerűűű. :D imádom. tényleg. kövit!!

    VálaszTörlés
  3. *_______* Úristen,de jó rész!!! :OOO
    Miért itt hagyod abba??? :(
    Ez nagyon izgi és végre ki fog derülni kivel jön össze Lisa!! *o*
    Ha már így felcsigáztál gyorsan hozd majd a kövi rész!!! ;)
    Ui: Az évadzárót is nagyon várom!! :DDD

    VálaszTörlés
  4. Úristen._. ez...ez... :OO IZGIIIII!!!!!! De én tudom, hogy ki a boszii :D Ügyi vagy :DD

    VálaszTörlés
  5. Atya-gatya :D Szóhoz sem jutok!! Hogy tudsz te ilyen jól írni,és honnan jönnek neked ezek az ötletek fogalmam nincs! De azt tudom hogy imádom az egész sztorit!! :D Siess a kövivel!!!!! :D♥ Te is egy igazi kis bocsi vagy,(persze jó értelemben) xd :D

    VálaszTörlés
  6. *___* Iszonyatosan jó lett *________*
    Amúgy neked mindig a legjobb résznél kell abba hagynod ugye?? :DD
    Szegény Lisa na meg Harry:D
    SIESS a kövivel!!:) <3
    Ui.: Remélem az évadzáró nagyon hosszú lesz:DD

    VálaszTörlés
  7. Úristen!! *.*
    Ez tényleg nagyon izgi lett....de komolyan itt abbahagyni? :DD
    gyorsan kövit ;))

    VálaszTörlés
  8. De jóó..istenem, ez csodás <33
    Nagyon tetszik a blogod....és gyorsan kövit :''DD

    VálaszTörlés