2013. május 29., szerda

24.

Halihóó!! :DD Ma kompetencia.....pfff... Aki írt, kinek hogy ment? :DD

Louis azzal a szívdöglesztő csibész mosollyal a képén közeledett felénk, azt hittem ott olvadok el a látványtól. Harry kezeit gyorsan lesöpörtem magamról, mire tőle egy morcos pillantást kaptam.
 Én is hatalmas vigyorral a képemen fogadtam Louist, aki rögtön helyet foglalt mellettünk.
-Sziasztok! - köszönt.
Mi is köszöntünk és az arcom már fájt a hatalmas mosolytól, próbáltam természetesnek tűnni.
Louis egy puszit nyomott a számra és jobban behúzta a széket maga alatt, elvette a shakem és megitta a maradékot.
-Hé, az nem a tiéd! - háborodtam fel.
Csak egy nyelvkinyújtással válaszolt.
-Mizujs veled hercegnőm? - kacsintott egyet.
-Ruhát voltunk vásárolni a bálra - feleltem.
-Óh, és Harry láthatta milyen ruhát fogsz viselni, én meg nem? - vonta fel kérdőn a szemöldökét.
 -Nyugi, téged meglepetésként fog érni. Különbenis, a végére a legjobbat, nem? - kuncogtam.
Elmosolyodott és végig a tekintetemet fürkészte.
 Harry kezei újra a combomra találtak és birtoklóan helyezkedtek el rajta. Két tűz között voltam, mit tehettem volna, felugrottam a székről.
-Öhm... - valami elfogadható indokot kerestem cselekedetemre - ....Louis, mi lenne, ha elmennénk mozizni?
Ez logikusnak tűnt, bár barátnőim még mindig kamilláztak, hogy valójában mi folyik itt.
Louis fel sem tudta fogni mit akarok, mikor már húztam is magam után. Persze csak mosolygott, mint általában.
-Kevin is jöhet? - kérdezte.
-Hogy ki? - értetlenkedtem.
-Hát Kevin!! - kezdett ugrálásba.
-Nem jöhet, akárki is az, csak ketten megyünk - karoltam bele, hogy fejezze be az ugrálást, mert nagyon feltűnő.
©©©
Amire rá kellett, hogy döbbenjek, Louis olyan mint egy rossz gyerek, akit még az óvodából sem szabadna kiengedni. Pedig, ahogy megtudtam, több, mint 200 éves, de egy igazi örökgyerek. Állítólag ő ötük közül a legidősebb, Niall 193, Liam 199, Zayn 197, Harry 169, a fürtös a legfiatalabb. Kiderült, hogy Kevin a kitömött galambja, ami csöppet elgondolkoztatott, hogy normális e.
A moziban egy romantikus vígjátékot néztünk meg, nem gondoltam volna, hogy zsebkendőre, vagy vigasztalásra kell felkészülnöm, mert Louis a szomorú résznél azonnal könnycseppeket hullajtott, olyan édes volt.
Az ágyamon feküdtem, nem gondolva Harryre, arra a göndör tincseire, legalábbis megpróbáltam nem gondolni rá, de minden egyes másodpercben az ő arca lebegett szemeim előtt. Morcogva a másik oldalamra fordultam és belenyomtam a fejem a párnába.
Mi van veled Lisa? Te sosem voltál ilyen! Miért pont most jön elő belőled???
Már kezdett beesteledni, pont jó idő ahhoz, hogy minden gondolatomat eltereljem róla és valamivel lekössem magam. Jelen esetben a vámpírvadászattal.
Újból a kezembe kaptam a papírt, rajta Ed Sheeran nevével és minden aránylag szükséges adattal, ami előnyt jelenthet. Kivettem a bőrből készült fekete rucimat, amiben könnyedebben tudtam mozogni a vadászat közben és fölhúztam.
 Utána a pincébe mentem, ahol a különféle fegyverek kaptak helyet. Az övemre felcsatoltam őket, kettőt a csizmámba rejtettem, kisebbeket meg a melltartómba. Nem mondható, hogy nem készültem fel eléggé. Tény és való, hogy úgy terveztem, hogy Harry kísér el, de úgy feltűnő volna, és mégis mit mondanék? "Kedves Harold, elkísérnél abba a bárba, ahol először találkoztunk, hogy hátha ott megtalálom azt a fajtádbelit, akit ki akarok nyírni??" Ezt csak nem mondhatom.....
A csöndes kis utcán sétáltam végig, könnyen visszataláltam arra a helyre, ahol először taszítottak a földre és tehetetlen voltam. A régi rossz emlékek, amikor a göndör vérszívóval találkoztam, meg kellett volna már rég ölnöm, nem még bájcsevegni vele.
Az ajtóban kivételesen nem állt az a nagy darab ember, így gondoltam, csak besurranok, furcsa is volt az egész olyan könnyűnek tűnt eddig, tudtam, most jön a neheze.
A hömpölygő tömeg szinte egymásba olvadt, alig tudtam kivenni, hogy most ebben az áradatban kit is keresek. Átvergődtem az izzadt testeken, a bódulat szinte magával ragadta az embert. A levegőben alkohol szag terjengett, bizonyítva, hogy itt mindenki már hulla részeg, s semmi sem marad meg a ma estéből. Alkalmas időszak a vámpíroknak, hogy becserkésszék áldozataikat. Szerencsésebb eset az olyan, amikor életben hagyják célpontjaikat és nem a kukában végzik holtan.
A zenétől szinte szétrobbant a dobhártyám, hiába nem voltam oda a bulizós estékért, amikor teljes erőből üvölt a zene.
Olyan ismerősen ért, amikor kezek siklottak a csípőmre, azonnal reflexből ragadtam meg a tőrt és az illető nyakához szorítottam, aki meg sem mert mukkanni az ijedségtől.
-Gratula, így viselkedik egy bálkirálynő? - hallottam másik oldalamról a hangot.
Fejemet a hang irányába kaptam, igen, ő volt az, Ed.
Szemem összeszűkült, eleresztettem a férfit és a vöröskére összpontosítottam. Mire egyet pislogtam, már a vérszívó sietett kifelé a helységből, én pedig utána.
A hullámzó részeg tudatlan emberek hullámoztak a zene ritmusára, olyannak tűnt az egész, mint egy rossz rémálom, ami homályos és fullasztó érzéssel keveredett.

8 megjegyzés:

  1. imádom! egyik kedvenc. :D várom a kövit, amivel siess. :Dpls

    VálaszTörlés
  2. Nekem is ma volt a kompetencia, és szentem nagyon könnyű volt az egész. De a történeted ma is a helyét állta. Siess a kövivel!!!

    VálaszTörlés
  3. Nagyon jó lett!!!!!! Múltkor írtad h kevesebb a komi.. Nos én csak néha tudok komit írni mert büntibe vagyok és el van kobozva a telóm(most visszaloptamxD) és már elfelejtettem a jelszót így a telómon autómatikusan be vagyok jelentkezve..szal remelem nagyjabol ertheto volt xD Majd ha nem irnak kommentet akk mindig adj a komikhoz plussz egyet és ez ,,lenne" benne: Rohadt jó a blogod csak így tovább!!!
    169 év XDXDXD
    Egy picit zavaros de megprobaltam erthetoen irni nagyjabol..:'DD

    VálaszTörlés
  4. Először is:NAGYON SAJNÁLOM,HOGY EDDIG NEM ÍRTAM KOMMENTET,csak nagyon sokat kellett tanulnom.://
    Másodszor:NAGYON JÓ LETT!!*o* Igen,Harry 169 évesxDD És igen,Louis egy nagyon nagy gyerek.
    Vajon kivel megy a bálba??O.O :DDD
    Kíváncsi vagyok,hogy egyedül elkapja-e ezt a vámpírt vagy megy valaki segíteni neki.;) ( remélem ha valaki megy segíteni az Harry lesz:DDD )
    Hozdd gyorsan a kövi részt!!<3 :3

    VálaszTörlés
  5. Nagyon jó lett!! :D Most komolyan Harry 169?? xdd Imádom! *-*♥ Siess a kövivel már alig várom! :)

    VálaszTörlés
  6. Ez nagyon jó...Tökéletes :DD
    169 éves XDD
    de itt is Louis a legidősebb:D
    gyorsan kövit-,-

    VálaszTörlés
  7. Gyorsan kövit :DD
    egyszerűen nem bírok betelni vel...de olyan rövidek a részek :DD
    jó megértem, mert ugye naponta hozod a kövi részeket..és ennek nagyon örülök..minden részért érdemes várni *.* :DD

    VálaszTörlés