2013. május 28., kedd

23.

Hali.....Olyan szomorúan tapasztaltam, hogy egyre kevesebb komment érkezik :// Nem tudok erre mit mondani... xxx :'( Aki úgy érzi, hogy kibírja, itt van, egy 18 karikás One Directionös blog, amit még régebben kezdtünk a barátnőmmel együtt, örülnénk bár bíztató kommentnek a folytatáshoz! :DD (+18)One Direction

Harry Újabban Durci Styles végig karba font kézzel sétált mellettünk, komolyan, mintha kényszerítve lett volna rá, hogy eljöjjön velünk. Úgy voltunk, hogy én voltam Zoo mellett, Harry meg Sue mellett caplatott, nem is akartam a közelébe menni, ez is még túl közel is volt.
-Harry, te miért akarsz velünk jönni? - tört ki Zoéból a kérdés.
Gondolom, már régóta ezen rágódhatott, de igazából Sue is nagyon érdeklődve fordult Harry felé, aki észre sem vette, hogy kérdeztek tőle valamit, csak ment tovább.
-Se hall, se lát Dömötör, buta volt, mint hat ökör!! - verseltem teljes hangerőből.
Sikerült elérnem, hogy egy néni aki nem messze tőlünk nyugiban sétált, rám nézhessen és hülyének titulálhasson, de legalább Szamárcsődör is felfigyelt már ránk.
-Hmmm? - bambult értetlenül.
-Mi az, hogy "hmmm?" te hülyegyerek?! Talán "tessék?", nem? Különben is, nem is figyelsz arra, amit kérdeznek tőled! - vágtam hozzá a szavakat.
-Most meg mi van? Már nyugta sem lehet az embernek? - kiabált velem.
Éreztem, ahogy egyre jobban felidegesít. A barátnőimre néztem.
-Fogjatok le, vagy most verem le! - szorult ökölbe a kezem.
Nos, nem így képzeltem el, hogy ilyen lesz az út a pláza felé. Lassabban értünk oda, mint gondoltam volna.
-Komolyan, olyanok vagytok, mint a rossz házasok! - nevetett fel azon a cuki hangján Sue.
-Nem is! - vágtuk rá egyszerre Harryvel.
A végén úgy kellett szétválasztani minket, mert Harrynek ugrottam és levertem neki egy taslit és olyan morgó hangok jöttek ki belőlem, amikről nem is tudtam, hogy ki tudnék adni.
Pár perc múlva megérkeztünk egy bevásárlóközponthoz, mi csak ránk várt.
Először egy bal oldalon elhelyezkedő sorban lévő ruhaboltba néztünk be. Igazából csajos nap volt az egész(igen, Harryt is a csajokhoz értelmezem) és örültem, hogy a barátnőim társaságában tölthetem, csak a plusz egy főnek nem örültem.
Épp egy ruhát próbáltam fel, amikor Sue rohant ki a fülkéből zokniban a ruhával, hogy nézzük meg hogy áll rajta, mit ne mondjak, borzalmas volt, de tényleg, az az igazi undorító ruha, amit elképzelni sem lehet, azok a virágok szörnyen festettek rajta. Azonnal lefújoltuk.
 Én nem mertem kilépni,a mikor fölhúztam a ruhát, nem is tetszett annyira, akkor meg mi értelme?
-Vigyázaaat! Jövök! - készítettem fel őket.
Aztán kiléptem, Harry azon nyomban tátotta el a száját, ezek szerint tetszik. S a barátnőimre pillantottam, Zoé az állát simogatta és a ruhát fixírozta.
-Nem, nem lesz jó! - tette csípőre a kezét Sue.
-Most miért? - sóhajtottam és elszongyolodott képet vágtam.
-Túl csinos lennél hozzánk képest - kacsintott egyet zoé.
Nagy levegőt vettem, támadásra készen álltam Zoo ellen, aki vigyorogva ácsorgott előttem.
-Amúgy is, kéket veszünk fel, úgyhogy ehhez igazítsd magad! - vetette oda Suzie.
-És ezt miért nem mondtátok korábban? - kérdeztem idegesen.
Megvonták a válluk, aztán tovább mentek kutatni a temérdek ruha közül.
Harryre pillantottam, aki továbbra is bámult, közben perverzül mosolygott. Hát persze, mi más járhatna a fejében....
Már alig vártam, hogy kész legyünk az egésszel, meg nem is. Azt hittem egy évszázadig fogunk a plázában körözni a butikok körül, mikor végre Zoé és Sue kiválasztotta a ruháikat.
 Sue egy gyönyörű kékes ruhát választott, ezüstös csillogó dísszel, a táska és a cipő volt a kedvencem, mert elsőként említetten egy kis cuki masni virított, ami tökéletesen tükrözte hiperaktív barátnőm egyéniségét. Zoé ruhája egyedi volt és olyan igazi Zoés, a csipkés rész tetszett a legjobban, az tette különlegessé az egészet, a kis retikülön apró kis kövecskék csillogtak, a lábbelin pedig egy nagyobb, ami tökéletesen kiemelte Zoo amúgy is tökéletes lábát.
Az enyém nem volt valami nagy szám, legalább is szerintem, viszont Suzie és Zoé leakarták rólam ráncigálni, hogy az az övék lesz, innen tudtam, hogy akkor nyerő öltözéket találtam végre.
Harry a nap folyamán egyre közelebb jött hozzám, míg végül mellém nem került és egymás mellett nem sétáltunk a gyorskajálda felé.
Elmondtuk, hogy mit kérünk, a nő egy tálcára pakolta a hamburgereinket, a tacot és a shakeket és fizettünk. Harry persze nem rendelt semmit, mondván, hogy ő nem éhes. Pedig éreztem, ahogy rám nézve többször is végignyalt ajkain, igyekeztem emiatt kerülni vele a szemkontaktust.
A kajálda előtt az egyik asztalnál leültünk, én a szép faborítású tetejére helyeztem a kezem és gyűrűimet birizgáltam. A fiú ült mellettem, két barátnőm pedig velünk szemben.
-Elfáradtam! - nyújtózott egyet Sue.
Zoé és én egyetértően ásítottunk egyet.
Kicsomagoltuk a hamburgereinket, meg a többi ételt amit rendeltünk és jóízűen elfogyasztottuk.
-Hmm, végre kaja, annyira éhes voltam! - morogtam a tacoba.
Ők is boldogan nyammogták. Zoé a lábával kalimpált az asztal alatt, így néha az enyémet is érintette, ilyenkor én is visszavágtam.
A levegő tele volt a most készült ételek illatával, ami minden embert ide csábított. Nem messze tőlünk egy család ácsorgott és választottak a sok kínálat közül, aztán egy kislány fagyiért könyörgött a szüleinél, utána egy szerelmes pár kézen fogva suhant el, messzebb meg egy kis cukrászda helyezkedett el, ahol a gusztusos kinézetű finomságok sorban mutatkoztak meg.
Visszafordultam az asztalhoz és letámadtam az epres shakem.
Harrynek ekkor csörrent meg a telefonja és már vette is elő, s nyomta meg a megfelelő gombot. Könyökömmel megtámasztottam a fejem és Harry felé fuordultam teljes testemmel. Figyeltem, ahogy minden egyes mondatnál vonásai másként festenek, néha tónusos ajkai összepréselődik, mikor szóra nyitja a száját, akkor ajkai szépen látszódnak. Halványan elmosolyodtam miközben figyeltem, láttam, hogy ideges lett, hogy ennyire bámulom, igyekezett másfele tekintgetni.
Pár igent, meg ühümmöt elmormogott és letette a telefont.
-Ki volt az? - firtattam.
Egy nagyot szürcsöltem a shakemből és kérdőn néztem Harryre.
-Louis - felelte.
Felcsillantak szemeim a név hallatára, bírtam Louist és hiányzott is, hogy nem láttam már vagy egy napja.
-És? - kíváncsiskodtam.
-Kérdezte, hogy kapható vagy e egy hármas menetre - kacsintott rám.
Villámokat szórtam tekintetemmel rá, hogy ne viccelődjön itt velem.
-Jól van, csak kérdezte hol vagyunk - mondta egyszerűen.
Biccentettem.
Sue és Zoé pislogott, hogy miről is van szó, mert nagyon nem értették a szitut.
Csak legyintettem, valójában semmi érdekes nem volt a dologban, nem jártunk, szóval mit lenne érdemes említeni a dolog kapcsán?
Egyszer csak azt vettem észre, hogy kezek csúsznak a combomra, majdnem kiköptem az innivalót. Semmit nem csinált utána, csak ráhelyezte a combomra a kezét, nem haladt beljebb, meg jó, mert akkor nem végezte volna élve a napot, de mégis valahogy megnyugtatott, amitől nem taszítottam el magamtól. Egész testemet elektromos érzés járt át, az arcom szinte égett a forróságtól, a szívem eszeveszettül kalimpált.
-Szóval, Lisa, te tudod, hogy mi kivel megyünk a bálba, de mi nem tudjuk, hogy te kivel mész! - mutatóujjával célzott rám.
Lesütöttem a szemem és Harry nagy kezére bámultam. Igazán nem tudtam, hogy mit is kéne mondanom. Harry olyan közel került hozzám és és és..... Louis meg olyan aranyos.
Ebben a szent pillanatban hittem azt, hogy képzelődök, mert Louis jelent meg a tömegben, felénk igyekezve. Magamban már tudtam, hogy mit mondjak.

6 megjegyzés:

  1. áááááááááááá :D imádtam!! :D
    várom a kövit.
    azért ne izgulj, hogy én nem írnék kommentet, mert mindig írok /kivéve ha nem:D/

    VálaszTörlés
  2. Nagyon jó. Már várom a bál-t és mindent.
    De arra viszont nagyon kiváncsi vagyok hogy össze jön-e valakivel, és ha igen akkor kivel. Siess a kövivel.

    VálaszTörlés
  3. juuujjj nagyon jó lett, kíváncsi vagyok mit fog mondani Lisa :DD siess a kövivel !!! :D

    VálaszTörlés
  4. imádom az egész sztorit!nagyon várom a kövit!! :))

    VálaszTörlés
  5. Úristen!!!! Ez fantasztikus!! *-* imádom<33 kivancsi vagyok kit mond:))

    VálaszTörlés
  6. De jóóó <33
    Nagyon tetszik ;))

    VálaszTörlés