2013. május 17., péntek

13.

Üdv, kedves olvasók! Az új osztálytársunk, "Alfi" nem is érdekes, nem értem miért vannak oda érte a lányok a suliból, de se gáz xd Na jó, új srác, megértem, úgy is 3 hét és már nem is lesz érdekes senkinek >.< A lényegre térek, 8-9 komment és új rész :DD #szeretemazolvasóimat^^

A szobában négy srác jelent meg, Zayn, Louis, Liam és Niall. Mind vörös szemmel és kivillanó éles fogakkal álltak támadó pózban. Akkor kicsit ellazultak, mikor látták, hogy Harryhez bújva ülünk a fotelba. Louis már kuncogott, hogy milyen pillanatot szakíthattak félbe. Ekkor csatlakoztak a többiek és kaján mosoly jelent meg az arcukon.
 Megfogtam egy párnát és jól hozzávágtam Louishoz, hisz ő kezdte a nevetést.
Elhúzódtam Harrytől, enyhén vörös arccal, karba font kezekkel néztem rájuk.
-Mit kerestek itt? - fújtam arrébb a szemem elől egy hajtincset.
Liam komolyodott el először. 
-Úgy vettük észre, hogy Harry eltűnt és arra gondoltunk, hogy esetleg tettél vele valamit, de hogy ilyesmiről van szó...nos, arra nem készültünk fel - tűnt el komolysága.
Őt egy másik párnával vágtam fejbe. Szemöldöke feljebb emelkedett és kihívóan nézett rám. Megdobtam még egy párnával, mire kicsit csintalanabbul figyelte mozdulataim.
Egy újabb párnát fogtam a kezembe, s vártam a pillanatra, Liam intett a fejével, hogy jöjjek csak. Csibész mosolyt eresztettem felé és támadtam a tollas puha párnával.
Harry azonban a nadrágom szegélyénél fogott és visszatartott, hogy meginduljak Liam felé. Majdnem fejre buktam, de szerencsére azért megtartott, így egyenesbe maradtam.
Idegesen Harryt lepofoztam a párnával, aki mérgesen fogadta kirohanásomat arcvonásai elárulták, hogy visszavágást fontolgatott. ekkor már indultam kergetni Liamet, aki vámpírgyorsaságával ide-oda tudott suhanni a szobába, és mindig máshol bukkant fel.
Niall tette meg a következő lépést és Harrybe ütött egy nagyot a párnával. A göndörke itt már tényleg felkapta a vizet és egy harcias kiáltás kíséretében megfogott egy párnát és odavágta Niallnek, aki viszonozta a kedvességét.
Louis beszállt Liam mellé és engem támadott, Zayn meg Harryhez csatlakozott. Louis nagyon beleélte magát a játékba.
-Hogy az összes répa ugorna rád! - kiabálta.
Elnevettem magam, jól szórakoztam a dolgon, bár amikor a kis lámpa ment gallyra, akkor kicsit mérgesebb lettem, de azzal töltöttem ki a dühöm, hogy jobban támadtam a két fiút.
Louis letaszított a kanapéra, két lába az én csípőmet fogta közre és így fogott le, hogy ne tudjam támadni, és hogy kicsit csalhasson.
-Ez nem ér! - nyavajogtam.
-Dehogynem! - nevette.
Felemeltem a kezem és beletúrtam a hajába, úgy csináltam, mintha meg akarnám csókolni, ő hagyta is volna, de a másik pillanatban már gurultunk is a földre, fordult a kocka, én voltam fölül. A csípőmnél fogott, amitől nagyobbakat dobbant a szívem. 
Vihorászva, ütöttem a párnával, mire tollak szöktek ki belőle és pár darab Louis szájába kötött ki, amitől prüszkölt kicsit.
Liam közben felemelt és átvitt a szoba másik szegletébe a szuper sebességgel, amitől kissé meg is szédültem. Leszorított a földre és újabb párna zuhatag borult a nyakamba, Louis visszatért és tollak borítottak be. Lefogtam Liam és Louis lábát, erősen kapaszkodtam beléjük.
-Mit csinálsz? - néztek rám meglepetten.
Kinyújtottam rájuk a nyelvem és egyet kacsintottam.
Hiába próbálkoztak, nem tudtak leszedni róluk, így kellett végig menniük a szobán, és leültek a kanapéra. Én is abbahagytam a kullancsként viselkedést és közéjük telepedtem. Mindketten átkaroltak, amitől frusztrálva éreztem magam.
Amikor már a többi három is befejezte, oda jöttek hozzánk. Zayn még mellénk tudott pattanni, Harry és Niall meg a földre ült, elénk. Látszott, hogy Niallt furdalja a kíváncsiság valami miatt, de nem merte megkérdezni, vagy nem tudom.
Louis szaglászott, amire felvontam a szemöldököm, hogy mi a frászt csinál?!
-Jó illatod van! - felelte, s tovább szagolgatott.
Zayn teljesen nyugisan elhelyezkedett a kanapén és igazgatta a haját, utána elővette a telefonját, tükörként használta és úgy tollászkodott tovább.
Harry fürtjei össze-vissza álltak a párnacsatától és néhány tollpihe hevert benne. Most már bebizonyosodott, hogy Harry fején tényleg madárfészek van!

8 megjegyzés:

  1. Jejj ez de joo :D tök jo hogy igy részletesen leírtad. Tetszik, de leglhetett volna hosszabb is de mindegy :D
    Imádlak *-* ♥

    VálaszTörlés
  2. Juuuuj :) Várom a kövit! de az legyen hosszú és izgi:D Ez olyan laza rész lett, de ez is tetszik! ;*

    VálaszTörlés
  3. nagyon várom a kövit:) remélem tudod hozni holnap!!
    egyre izgibb lesz:D imádom!

    VálaszTörlés
  4. Ezen a részen nagyon jót nevettem ;')) Kövit *.*

    VálaszTörlés
  5. nagyon jó lett :DD
    sokat nevettem :DD kövit *o* :3

    VálaszTörlés
  6. gyors kövit!
    Nagyon tetszik!!!

    VálaszTörlés