2013. július 24., szerda

2. ~ 23.

Sorry, hogy csak most tudtam hozni, de tegnap volt egy kis dolgom. Na de olvashattátok, hogy van új blogom!^^ Nos, én ennél a blonál már számol mikor lesz vége, tehát nem sokára...sajnos :/ De őszintén nem akarnám abbahagyni :)) Mielőtt elszomorodnánk, éljünk a jelennek, hogy még lesz folytatás ;) Jó olvasást, sok kommentet! :DD
Aki még nem tette meg, katt az új blogomra!!  BEST SONG EVER

*Louis szemszöge*
A hónap során felgyülemlő kósza emlékek. Olyanok voltak, mint apró begubózott virágba zárt kis titkok. Talán ez lenne a megoldás, az emlékeket bezárni valahova és többé nem nyomná a lelkünket. De itt nem volt se virág, se zár. Csak puszta tények és eleven képek, amik, ha jobban gondolunk rájuk formát nyernek és történetet.
Még mindig látom, ahogy Lisa apja vészesen közeledik, ő még nem tudta mi folyik ott. Számára ismeretlen lehetett a helyzet. Egyszerűen nem így kellett volna történnie, azt sem tudtuk hogyan kerültünk oda, elromlott az átjáró, vagy mi. Egy barlangban voltunk, sötét volt, a levegő nedves és párás volt, s langyos szellő csapta meg a bőrünket. Néztem, ahogy a kintről beszűrődő kis fényben látni lehetett, ahogy a szellőben Lisa haja lágyan hullámzik.
Utána egy sötét alak közeledik felénk, fut, hallom, ahogy szíve egyre hevesebben ver, ahogy jön. Nem tudtam kicsoda, aztán Lisa elkezdett futni felé és és....és....tűz!!!
Zayn és a Lisa két barátnője, akik inkább a jobb felén helyezkedtek el, onnan egy hatalmas robbanás jött, a dörgéstől, s a csapás hatalmas erejétől hátra röppenve zuhantunk a földre, közben folyamatosan törtek elő lángcsóvák a földből. Kis kődarabok zúdultak ránk, amiket el kellett kerülnünk, mert a robbanás erejétől a húsunkba vájódtak.
Aggódó tekintetek, vészjósló pillantások, azok a kétségbeesett arcok...Mindenki érezte, hogy eljön a halál, már az illata körüllengett minket, nem volt menekvés...
BEEEP...BEEEEEP-BEEEEP-BEEP..........
Nagy lendülettel ugrottam ki az ágyból, minek a szélére helyezkedtem el. Elnémítottam az ébresztőt és megpróbáltam lenyugodni. Könyökömet a térdemre támasztottam, fejemet meg a tenyerembe temettem.
-Nyugi Louis, ez csak egy rossz álom!!! - nyugtatgattam magam.
Gyorsan vettem a levegőt, mellkasom fel-le emelkedett. Régen álmodtam már erről, már vagy féléve, de most visszatért az álom. És ez nem véletlen, valami megváltozott.
 Magamra kaptam egy nadrágot és nagy léptekkel mentem le a nappaliba. Már messziről is hallottam  lányok kéjes hangját, ami tudtam mit jelenthet.
-Melyiket kéred reggelire? A bögyös szőkét, vagy inkább a barnák közül választanál? - kérdezte Harry, amint beléptem a szobába.
Erre a lányok egyszerre nevettek fel. Micsoda tudatlan libák, még a vérükből is árad a hülyeség.
-Nem, kösz! Nem akarok még hülyébb lenni tőlük! - intettem le az ötletet.
Na a lányok kacarászni kezdtek és jobbra-balra dülöngéltek. Az egyik majdnem leesett a kanapéról, mikor Harry visszahúzta őt.
-Hé, hé, bébi, ne ess le! - mondta Harry azon az állítólagos szexi hangján, amitől most égnek állt a szőr a hátamon.
-Tegnap este nem úgy volt, hogy Zoéval leszel? - jutott eszembe.
-Chh, bármelyik pillanatban az enyém lehet. Nem tök mindegy mikor veszem el?
-Na jól van, szerintem itt hagyd abba!! Te full részeg vagy, de azt ajánlom, hogy most vidd el innen ezeket a ribancokat, vagy én teszem ki a szűrüket!!
Vámpírfogaim előbukkantak, mire két lány ijedten ugrott fel és futott el onnan. Remek, legalább kettőnek van esze a többi közül, vagy ők nem voltak annyira részegek.
-Ezt még megbánod Tomlinson! - sziszegte Harry.
-De nem jobban, mint te, Styles!
Ott hagytam őket, talán nem kellett volna, de nem az én saram.
A konyhában Liam, Zayn és Niall álmos fejével találkoztam. De Niall...lehet, hogy kicsit kómásnak nézett ki, de volt valami más a tekintetében, mintha sejtett volna valamit.
-Újra a tűzről álmodtam! - motyogta Zayn.
-Én is! - vágtuk rá egyszerre Niallel.
Előszedtem a hűtőből egy zacskó vért és kis bögrébe öntöttem a felét, majd felhajtottam azt. Tehát mind a négyen erről álmodtunk.
-Talán ez véletlen, de amint tudjátok, én nem hiszek a véletlenekben!! - ittam meg a zacskó másik felét.
Egyetértően bólintottak.
-Mi van, ha... - tudtuk mit akar mondani Liam.
-Nem! Lisa örökké elhagyta ez a várost, sőt egész Angliát. Nehezen tudta feldolgozni az apja halálát. De nem tudjátok Harrynek mit mondott? Mármint azóta ilyen vérszívós vérszívó!
-Azt, hogy utálja és soha többé nem akarja látni! - mondta puszta egyszerűséggel Niall.
Egész eddig nem tudtam, hogy Lisa ilyeneket vágott a fejéhez, de olyan zaklatott állapotban megértem, azt akarta volna, hogy az apját mentsük helyette.
-Minden az én hibám! - csapott az asztalra Zayn - Túl közel álltam a robbanáshoz, ha gyorsabban fogtam volna fel a helyzetet, akkor nem kellett volna elmennie és még az apja is élne. Na meg Harry sem lenne ilyen átkozott hülye!!
-Ja, és minden bizonnyal megtudta volna az apja, hogy vámpírok vagyunk és kinyírt volna minket! Tényleg, jobb helyzet lett volna!!! - nevettem fel.

*Lisa szemszöge*

A házba visszaérve eldöntöttem, hogy kéne valamit ennem, ezért a közeli boltból szereztem fagyasztott sült krumplit, sót, meg olajat és a régi serpenyőt használva kisütöttem párat. S azzal leültem a tv elé és egy aktuális sorozat bámulásába kezdtem bele.
Már többször is hívtam Pattyt, aki persze nem vette fel a telefont. Minek is?
Majd egy csapódással nyílt ki a bejárati ajtó és a lány lépett be rajta.
 -Jesszus, de az ajtó kulcsra volt zárva!!! Hogyan....? - pislogtam rá értetlenül.
-Az most lényegtelen. A kis vámpír barátocskáid is veszélybe vannak! Főleg az egyik...azt hiszem a göndör, akivel az erdőben is voltál mikor először találkoztunk!
Hangja komolynak hatott. Miért nem lepődtem meg azon, hogy Harry veszélybe van? Az a furcsa, hogy még életbe van.
-Szar ügy neki! - vontam meg a vállam.
Egy másik sült krumplit süllyesztettem el a számban és tovább néztem a filmet.
-Engem nem érdekel, ha pár gyerekes vámpír, akinek olyan az agya, mint egy egy hónapos kisbabának, esetleg baja esik, vagy meghal. Tojok rá! A lényeg, hogy a vadászok illegális dolgot műveltek és ami fontosabb, hogy ők okozták a tüzet! A vezért elpusztíthatták, de velem nem számoltak!
Patty leült mellém és elvett pár darab krumplit és megette.
Teljes csendben ültünk egymás mellett, csak a tévé ment, épp a hajnali híreket közölték be. Kinéztem az ablakon, már kelt fel a nap. Remek, nem aludtam semmit, legjobb hozzáállás egy veszélyes küldetéshez, majd kicsit bealszok közben. Vicces helyzet lenne. Ott elbújok az egyik doboz mögött, aztán a vadászok arra lesznek figyelmesek, hogy valami horkoló hangot hallanak, oda jönnek, meglátják, amint kifekszek a földön, horkolok és folyik a nyálam. Érdekes helyzet volna.
Önkénytelenül is elmosolyodtam az előbbi gondolatomtól, mire Pattytől kérdő tekintetet kaptam. Csak legyintettem, jobb ha nem tudja, min jár az eszem.
-Csak hogy tudd, ha valamelyikük is az utamba kerül, az öt srác közül, én simán, szemrebbenés nélkül végzek vele! - közöltem vele.
Elegem van a szánalmas Lisából, akinek megesett a szíve pár "ártatlannak tűnő" vérszívón. Egyszerűen csak el ellett volna különíteni az érzéseimet a munkámtól.
Láttam Pattyn, hogy vitatkozna velem, de értelmetlennek látta, mivel tudta, hogy túl csökönyös vagyok hozzá és amúgy is, percenként változtatom a véleményem, így még bármi lehet.
A lány előhúzott a zsebéből egy térképet, pontosabban Londonét.
-Tehát, az egyik az Oxford Streeten történt...
-MI?? Az lehetetlen, az az egyik leg forgalmasabb környék, szinte lehetetlen megúszni szemtanúk nélkül...
-Kivéve, ha kitörlik az emlékezetüket!! De ez három köt össze. Egyik a New Oxford Streeten halad át. Az egyik az Oxford Circus, aztán a Charin Cross és végül a Holborn. Mind földalatti közlekedéssel megközelíthető.
-Tehát most nem a felszínen támadnak, hanem a föld alatt? Ebben mi a logika?
-Sok magán kívül lévő vámpír oda megy, vagy mert öngyilkos akar lenni, vagy csak jó murinak tartja.De ha összekötöd a pontokat, akkor egy pajzsot kapsz, látod?
Patty előszedett egy piros filcet a farzsebéből és összekötötte a helyeket. Valóban ez volt, vagyis ki akarják tisztítani a környéket. De miért pont az a részt? Mire jó az nekik?
-Nekem valami nem tűnik okésnak ezzel kapcsolatban. Tuti van valami baki, vagy valami, amit nem vettünk számításba. Különben miért így csinálnák? - idegesen túrtam bele a hajamba. Hiányoltam egy kis kávét, de mivel nagyjából az egész házban nem volt élelmiszer, se más, ezért nem tudtam csinálni magamnak, csak ásítoztam.
-Ez az, amire nem tudtam rájönni. Megvannak ezek a nagyobb részletek, de az okát nem tudom kitalálni!
Hirtelen felugrottam.
-A pajzs a védelmet jelenti. Mi van, ha láthatatlan vonalak mennek át rajta, amik a vámpírok erejét nőveli? Tudod, vannak a Ley-vonalak, mármint azok nagyobbak és talán nem errefelé vannak, de valami ilyesmire gondolok. Hogy egy energia vonal közre fogja azt a helyet!
Patty arcára döbbenet ült ki, még én is meglepődtem magamon, de büszke voltam.
-Most már megvan egy esetleges ok. Nálad van elektromágneses műszer? Amivel a szellemeket szokták vizsgálni.
-Ami világít és mutatja, hogy mekkora az energia ereje? Még szép, hogy van!
Tudom mire gondol, ugyanúgy jó a szellemek keresésére, mint a láthatatlan energia vonalakéra, ahogy erősödik, akkor látni fogjuk.

4 megjegyzés:

  1. Nagyon tetszett és nagyon sajnálom hogy összeveszett a srácokkal Lisa. :/ De attól még remélem megint jóban lesznek. Siess a kövivel :D

    VálaszTörlés
  2. nagyon érdekelt, mi történt akkor este, és sajnálom, hogy Lisa haragszik a srácokra :/
    ja, és ezt megérdemled :D
    http://dark-turns-to-light-story.blogspot.hu/2013/07/huzonegyedik-dij.html

    VálaszTörlés
  3. Nagyon tetszik,érdekes,és klassz is egyben :D Azért sajnálom,hogy Lisa rossza van a srácokkal,de remélem kibékülnek! siess a kövivel mert nagyon várom csajszíí! :D♥♥

    VálaszTörlés
  4. siess a kövivel mert unatkozok a korházbaEE

    VálaszTörlés