2013. július 18., csütörtök

2. ~ 21.

Sziasztok, sajnálom megint, hogy késtem, csak lekvárt csináltunk egy jó ideig és nem volt nagyon időm. Tegnap meg elvették a telefonom, mert egész nap nem vettem fel és ezt már sokszor eljátszottam, de hát nya, elfelejtem mindig felhangosítani >.< De ma benéztem és egyrészt jesszus, mert több, mint 40 ezer oldalmegjelenítés az azért nem semmi, a kommentek kevesek, hát de ez van Azt a párat meg nagyon szépen köszönöm! :DD No, de legyetek rosszak és jó olvasást! Kommenteljetek..puxx..  :*

A lány hirtelen rám kapta a tekintetét, elkerekedtek szemei, majd nagy gyorsasággal elköszönt az őrtől és bement a bárba.
Csak pislogtam, nem értettem miért rohant el előlem ilyen gyorsan. Hátranéztem hátha nem is miattam volt, de senki sem volt mögöttem. Erőt vettem magamon és simán bejutottam a szórakozóhelyre, ami a vámpírok átható bűzétől volt tele. Rosszul lettem tőle. Az egyik sarokban a vérszívó az áldozatával táncol, míg nem becserkészte és jóízűen kortyolgatta aromás vérét.
Nagyot nyeltem, helyrehoztam a levegővételem, ami közben egyre gyorsabb lett. 
Már megőrjített ez a hangos zene, legszívesebben haza mentem volna, nem nagyon vagyok az a bulizós fajta, néha jól esik, de hosszabb ideig nem annyira nyerő.
Ezzel a hellyel sem vannak szép emlékeim, főleg mert itt ismertem Edet, aki remélem már rég halott.
Kényelmetlenül éreztem magam, szememmel Suzieékat kerestem, de nem láttam sehol se őket.
Csak azt a lányt láttam, akit nem rég a bár előtt, lopva, de rám pillantott néha, láttam, ahogy próbál elkerülni, de én egyenesen felé tartottam. Ha nem lett volna ilyen gyanús a viselkedése, akkor nem is törődök vele, de így, szinte elkerülhetetlen volt az ügy.
Egy másodpercre mintha szárnyakat láttam volna, pislogtam párat, s eltűntek. Lehet csak képzelődtem, biztos így volt.
-Hé, szia! - szólítottam meg.
Megpróbáltam túlkiálni a zenét, reménykedtem benne, hogy legalább meghallotta. Ráadásként megérintettem a vállát, mire felém kapta a fejét.
Elmosolyodtam.
-Szia, Lisa vagyok! - nyújtottam a kezem.
Óvakodva, de kezet fogott velem.
-Kelly! - mondta a nevét.
-Örvendek, mond miért rohantál be úgy az előbb? - s egy lépéssel közelebb mentem hozzá.
Ő hátrább lépett. Cselekedetére egy hatalmas vigyor húzódott a számra.
-Öhm, csak sietnem kell haza, ezért sietnem kéne egy kicsit a bulizással.. - nyelt egy nagyot.
Hazudott, ez annyira nyilvánvaló volt, a nyakánál a szíve dobbanás ott az ereiben egy pillanatra kihagyott, majd egyet dobbant, innen nyilvánvaló, hogy hazudott. Ezt még régebben a foglyokon csináltuk, hogy odatettük a kezünket az eréhez a nyaknál és kicsit leszorítottuk, jobban éreztük a nyomást, vagyis, hogy mekkora ütemben ver a szíve, de még közelről is látni az ilyet, ha jobban megfigyelem és most is így volt.
-Értem, nos, csak egy kérdésem volna. Láttál egy göndör hajú, zöld szemű, 19 éves külsejű, helyes fiút? - mutogattam még neki, hogy kb. mekkora lehetett.
Szemei kikerekedtek, majd pislogott és megrázta a fejét.
-Igen, láttam!
-Hol?
-Te azt nem akarod megtudni!
Nem hiszem el, hogy tudna újat mondani nekem, hogy hol tartózkodhat, de furdalt a kíváncsiság, főleg, hogy ő tudja hol van.
-Tán azt hiszed ember vagyok, talán félig meddig igaz is ez. De hidd el, hogy olyan helyeken jártam, hogy nem tudnál meglepetést okozni! - rejlett egy kis düh a hangomban.
-Te vagy... - hangja elhalkult.
Szemöldökömmel kérdőjeleket formáztam, nem értem mire akar ezzel kilyukadni.
-Érted ment el Harry!! - csillant meg szemei a felismeréstől.
Még mindig értetlenül bámultam rá.
Aztán egyszer csak beugrott, az "érted ment le" alatt talán azt érti, hogy Harry is a pokolba ment....utánam..
-Gyere, keressünk valami nyugisabb helyet, ott mindent elmesélek! - fogtam meg a karom Kelly és húzni kezdett kifelé.
Újból mindenkinek nekiütköztem, páran szitkozódtak mellettem, szorongó érzés, hogy izzadságtól nedves bőrük, az enyémhez ér, mindig is undorodtam az ilyentől. Az emberek a zene lüktetésére hullámoztak, s minket is elkapott az ár, ilyenkor nem tudsz nagyon mit tenni, a tömeggel együtt mozogsz. Mint egy folyam, ami sodor magával mindent.
Miután átpréseltük magunkat a csapaton, fellélegezve jutottunk a friss levegőre. A benti levegőhöz képest, jóval hidegebb volt és éreztem, hogy ebből csúnya megfázás lesz így.
Kelly húzott valamerre, fogalmam sem volt merre mentünk, míg nem egy nagy házhoz értünk, akkor elengedett, kulcsait előkotorászta, majd a zárba helyezve nyitotta ki az ajtót. Betessékelt, kabátját a fogasra tette, cipőjét ledobta magáról és táskáját valahova elhajította a kanapé felé.
Kellemes eper illat csapta meg az orromat ez nem is volt furcsa, hiszen a szobában mindenhol eper szín dukált. Nem számítottam, hogy a saját házába hoz el, ahol mellesleg senki más nem tartózkodott. Mertem azt a feltevést is megkockáztatni, hogy egyedül él.
-Kérsz valamit, esetleg teát? - nézett felém.
-Egy kávét elfogadnék! - mosolyogtam rá.
Ő eltűnt valamerre, én addig írtam egy üzenetet, hogy forró nyomon vagyok és nálam találkozunk. Rögtön jött a visszajelzés, hogy rendben.
Cipőmet levetettem, mivel kabátom nem volt, ezért fáztam kint is, de most itt bent kellemes volt az időjárás. Táskámat magamhoz szorítottam és mezítelen lábammal apró lépteket tettem a szobában. A mennyezet magasra nyúlott fel, hova csigalépcső vezetett fel az emeletre.
Helyet foglaltam a kanapén, pontosan Kelly táskája mellett, amit nem rég hajított ide le. Kicsit elmerengtem, mire a lány meghozta a kávémat.
-Köszönöm! - fogadtam el hálásan a feketelevest.
-Nincs mit! - dünnyögte.
Utána ő is helyet foglalt mellettem, táskáját arrébb söpörve huppant le. Kelly csinos lány volt, nem is csodálkoztam rajta, hogy ismeri Harryt, egyet találhatnék honnan ismeri...
-A lényegre térve! Múltkor békésen sétáltam a parkba és megláttam egy fiút, már messziről is éreztem egy különleges aurát és amikor megláttam, először nem is fogtam fel, hogy kicsoda, csak közeledtem felé. S majd addig lehajtott fejét, felemelte és alkalmam volt belenézni abba a gyönyörű zöld szempárba. Aztán rájöttem, hogy ki ő, az a Harry, akit régebben közelebbről ismertem. Ekkor már mosolyogva ültem le mellé és akkor megkérdezte, hogy nagy szárny kéne, amivel repülhetne. Azt hittem, hogy ott nyomban fogok padlót és nevetek teljes hangerőn, de igyekeztem ezt az énemet elfojtani, így csak mosolyogtam. Azt akarta, hogy vigyem le a pokolba! Nagyon nem értettem mit akar ezzel, mondtam neki a tanácsot, hátha megrémítem, de mint mindig, nem hátrált meg. Láttam benne elég elszántságot, amit a tanácsnak is sikerült látnia. Ott mesélt rólad, hogy mennyire fontosnak tart téged. Mikor végeztünk, akkor kint megálltunk, mert ő egyedül akart téged keresni, nagy viták után, de ráhagytam és mondtam, hogy ami lesz vele, az már a saját dolga, innentől nem érdekel! - mesélte el az egészet.
Próbáltam felfogni ezt az egészet, végig vörös tincseit néztem, nem mertem a szemébe nézni, ahhoz gyenge voltam jelen pillanatban, meg kissé féltékeny, bár erre okom nem volt.
-Vagyis a pokolba van, ahonnan nem rég kiszabadultam? - nyögtem fájdalmasan - Óh, ne már, nem akarok visszamenni oda!
Idegességembe belerúgtam volna valamibe, de mivel nem az én holmijaim voltak, így türtőztettem, magam.
-Valóban szerelmes volna egy vérszívó a vámpírvadászba? - mosolygott és lányosan vinnyogott.
Figyelmen kívül hagytam és számításba vettem mit s kéne tennem.
-És te hogyan szabadultál ki? - vett magára egy kis komolyságot.
Elgondolkodtam, hogy most meséljem el neki a WC-s ügyet, hogy még idiótábbnak tartson, vagy kapásra mondjak valamit.
-Ez egy bonyolult dolog, mondjuk úgy, hogy varázsátjárón!
Más nem jutott eszembe, de szerencsére nem is feszegette tovább.
-Segítesz? - kérdeztem tőle.
Felnevetett.
-Hülyéskedsz? Azt a csökönyös szamarat én meg nem mentem! Mondtam, hogy azt csinál amit akar, nem az én ügyem. Ha bajba sodorta magát, ami várható is volt, az a saját sara! - mondta.
-Figyelj, teljesen megértem az álláspontod, de ebben a csökönyös dologban te is hasonlítasz most Harryre!
Ezzel manipuláltam, hogy hozzá hasonlítottam, amit ő éppen az előbb cikizett ki. Fordított pszichológia!
-Jól van, legyen! De ez az utolsó, hogy valaha szívességet tettem! Basszus, én sötét angyal vagyok, nem szívesség teljesítő! - durcáskodott.
Belekortyoltam, már kissé kihűlt kávémba, s egy húzásra felhajtottam és a kis üvegasztalra helyeztem.
-Gyere át hozzánk, ott megbeszélünk egy tervet, ott vannak a többiek is! - jelentettem ki.
-Milyen többiek? - lepődött meg.
-Harry barátai és az én két barátnőm, velük keressük a Szamárcsődört!
-Haha, Szamárcsődörnek hívod Hazzt? Ez tetszik, máris megkedveltelek! - bokszolt bele játékosan a vállamba.
Felálltunk, az ő fekete Range Roverjével mentünk el egészen a házunkig. Ha nem tudnám, hogy Harryvel együtt voltak, akkor azt mondanám, hogy testvérek. Hasonlóan csökönyösek és az ízlésük a kocsik terén sem más..
GPSként mondtam hogy merre kell menni, ő meg készségesen követte útmutatásomat és a házamnál kötöttünk ki, ahol Louis autója is parkolt, ők bent ücsöröghettek, mivel akkor szálltak ki mikor megérkezünk. Kellyt mindenkinek bemutattam, s ő mindent elmesélt, amíg én kinyitottam az ajtót és beinvitáltam őket.
Már a kanapén ücsörögtünk, Sue a sok piától bealudt és erősen Liambe kapaszkodva húzta a lóbőrt, a fiú csak mosolygott és kisimított egy kósza tincset az arcából. Komolyan, ha ezek nem lesznek együtt, akkor a fejemet egy vödör mosogatólébe áztatom!
-Tehát, kinek van ötlete, hogy mentsük meg Hazzt? - tudakolta Kelly.
Megköszörültem a torkom, mindenki rám pillantott, én meg részleteztem a tervemet irányukba.

5 megjegyzés:

  1. Juhúúúú,megfogják menteni! *-* Már erre vártam nem is tudom mióta xd :D Nagyin tetszik ez a rész,és remélem hamar hozod a kövit.Örülnék neki ha már megmentenék Szamárcsődör Harry-t :D ♥♥

    VálaszTörlés
  2. Nagyon jó rész lett. Ügyes vagy!

    VálaszTörlés
  3. Uuuu végre*_* Siess a kövivel! Imádtam!:)♥

    VálaszTörlés
  4. Szia nagyon jók lettek a részek és sajnálom, hogy nem írtam az előzőhöz, de rajz táborban voltam. Na mind1 siess a kövivel!!!!

    VálaszTörlés
  5. Bocsi hogy nem rtam de én is táborban voltam és most olvastam el azt amit nem tudtam.De nagyon tetszett és örülök hogy végre megmentik. És nagyon tetszik az új "páros". Siess a kövivel mert már nagyon várom. Ja és tetszik az új egér vagy mi az. :D

    VálaszTörlés